Wedang Uwuh Jahe Merah Celup - Denayu
Rp.
30.000,-
Detail (ID)
:
Wedang Uwuh adalah Minuman tradisional dari komplek makam Raja-Raja Mataram di Imogiri, Bantul, Daerah Istimewa Jogjakarta, Indonesia yang dibuat dari dedaunan dan rempah alami yang memberi sensasi menghangatkan tubuh. Dengan varian celup dengan jahe merah.
Komposisi: Jahe Merah, Daun Cengkeh, Kayu Secang, Daun Kayu manis, Daun Pala,Kapulaga.
Cara penyajian:
1. Masukkan satu sachet kedalam gelas,
2. Tuangkan 200 ml air panas, bisa ditambahkan dengan gula
3. Aduk hingga merata
4. Minuman siap disajikan
Masa Kadaluarsa : 24 Bulan
Detail (EN):
Wedang Uwuh is a traditional drink from the tomb complex of the Kings of Mataram in Imogiri, Bantul, Special Region of Yogyakarta, Indonesia which is made from leaves and natural spices that give a warming sensation to the body. With a dipping variant with red ginger.
Composition: Red Ginger, Clove Leaves, Secang Wood, Cinnamon Leaves, Nutmeg Leaves, Cardamom.
How to serve:
1. Put one sachet into a glass,
2. Pour 200 ml of hot water, can be added with sugar
3. Stir until evenly mixed
4. The drink is ready to be served
Expiration Date: 24 Months
Pesan
Produk