Sambal Roa
Rp.
35.000,-
Detail (ID)
:
Sambal Roa khas Manado yang diproduksi oleh Dapur Pedak Yogyakarta. Produk ini berbahan dasar Cabai Merah dan Cabai Rawit pilihan, ikan roa yang mempunyai kekhasan ala Dapur Pedak. Sambal Roa ini sudah memiliki legalitas Halal dan PIRT sehingga aman untuk dikonsumsi.
Sambal Roa Dapur Pedak memiliki kepedasan sedang sehingga dapat dinikmati oleh semua kalangan.
Komposisi Bahan Baku: Cabai Merah, Cabai Rawit, Ikan Roa, Kemiri, Garam dan Penyedap.
Sambal Roa memiliki kadaluarsa 6 bulan disuhu ruang dan setelau dibuka harus disimpan dilemari pendingin.
Detail (EN):
Roa Chilli Sauce is made from Fresh Chilli and Roa/Smoked Garfish. This is authentic and unique product from Indonesia. Smoked Garfish Chilli Sauce has distinctive aroma that smokey, umami and mild spicy.
Made from fresh chilli, smoked garfish, shallot, garlic, candlenut, sugar, salt, kefir lime leaves and sodium benzoat to indulge your needs in spicy meals.
This product is best for 6 months for consumption and once it opened must be stored in the refrigerator.
Smoked Garfish Chilli Sauce has Certificate of Halal and Distribution Permit of PIRT to ensure the food safety.
Pesan
Produk